Maltepe, İstanbul (0216) 417 80 36 surtemhaliyikama@gmail.com facebook instagram Whatsapp WhatsApp
Herkes halı yıkar, biz temizleriz !
Güngören Halı ve Koltuk Yıkama

Güngören Halı ve Koltuk Yıkama

Tarih: 15.01.2024 19:33:14 kategori: Halı Yıkama

 

Güngören halı ve koltuk yıkama firmasının etkili koltuk yıkama yöntemini tercih edin ve bu hizmetten memnun kalın. Firmamız usta ve deneyimli personeller ile en titiz ve güvenilir şekilde yıkama hizmeti sunmaktadır. Firmamızdan dilediğiniz zaman ücretsiz servis hizmeti almanız mümkündür. Bunun için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmenizdir. İstanbul’da koltuk yıkama hizmeti sunduğumuz bölgelerde olağanüstü müşteri memnuniyeti ve harika hizmet susmaktan gurur duyarız. Firmamız deri, suni deri, kadife, tay tüyü gibi daha birçok kumaşlar için profesyonel temizlik hizmetinde uzmanlaşmış konumdadır. Koltuk, sandalye ve halı gibi tüm eşyalar en son yöntemler ve teknoloji ile temizlenir.

Koltuk Yıkama Hizmetinde Neler Vardır?

·         Koltuk kumaşının ön bir işleme tabii tutulması

·         Leke tedavisi için gerekli önlemler

·         Buharlı temizleme yöntemi

·         Köpük ya da çözücü ile kuru temizleme imkanı

·         Leke ve kirlerin çıkarılması için uygun yöntemler

Güngören Koltuk Yıkama Nasıl Bir Temizlik Sağlar?

Firmamız tarafından buharlı temizleme yöntemi genellikle uygulanabilir olduğunda gerçekleştirilir. Kuru köpük temizleme yöntemi ise hassas kumaşlar için uygundur. Deri koltuk yıkama ise daha çok kuru çözücüler ile gerçekleştirilir. Tüm bunların yanı sıra özel leke çıkarıcı ürünler ve çatlak dolgu maddeler ile deri döşeme onarım imkanı da vardır. Bunun için öncelikli olarak firmamıza mobilyanın resmini göndermeniz gerekir. Bu durum sonucunda ne tür çözümlerin nasıl çalışacağını ve en uygun yöntemin verileceği belirlenir.

Koltuk Yıkama Fiyatları

Farklı özelliklere ve modele sahip olan koltukların genellikle yıkama fiyatı değişiklik gösterir. Uygun fiyat seçeneği doğrultusunda hizmet almak isteyen kişiler yapacağı görüşmeler sonucunda belirlenecek olan fiyatlar ile ilgili bilgi sahibi olabilir. Yeterli kapasite ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda firmamız istediğiniz talepleri karşılayarak kısa bir süre içerisinde hizmet almanızı sağlayacaktır. Bu konuda firmamız yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olduğu için uzunca yıllardan beri hizmet vermeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulur. Halı ya da koltuk yıkama hizmeti için firmamız ile iletişime geçebilir ve gerekli her bilgiye ulaşabilirsiniz.